pistmaskin

Såklart du vill arbeta i Lofsdalen

Låt din vardag bli lika bra som andras semester. I Lofsdalen har du tillgång till fjällen året runt. Lofsdalen är en liten fjällby där alla är viktiga och ges stora möjligheter till utveckling. Här är det personligt, varmt och välkomnande. 

LOFSDALENS FJÄLLANLÄGGNINGAR


 

Lofsdalens Fjällanläggningar AB har 9 liftar och 25 nedfarter vintertid och sommartid erbjuder Lofsdalen bike park totalt ca 16 km downhilleder. I företaget ingår också stugor, läkarmottagning, skipassförsäljning, sportshop, skiduthyrning, skidskola och barnaktiviteter. Vi är totalt ca 60 anställda varav ca 10 på helår, övriga på säsong. Sommartid är vi ca 8 personer som jobbar med Lofsdalen Bike Park. Vi arbetar enligt schemalagd arbetstid med lön enligt avtal. Alla anställs enligt villkor som gäller för avtal med Hotell och Restauranganställdas Förbund, det sk "Turistanläggningsavtalet". Personalbostäder finns att hyra.

Ansök till tjänsterna nedan via mail till [email protected]

Vi kallar på intervjuer löpande. I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.

I din ansökan vill vi se, personligt brev, CV, referenser och bild.

Skidinstruktör för längd och alpint

Skidskolan i Lofsdalen erbjuder grupp- och privatlektioner för alla åldrar och nivåer. Vi undervisar i Alpint, Längd, Snowboard, Telemark, Sitski och Skicart.

Vi söker dig som älskar skidåkning, möten med nya människor och att se andra lyckas nå sina mål.

Du är social, glad, engagerad, gillar att vara ute och vara mycket serviceinriktad. Som skidinstruktör förmedlar du glädjen i skidåkning.

Med skidglädje och entusiasm samt självklart dina kunskaper och erfarenheter instruerar och coachar du våra gäster till utveckling och nya upplevelser på snö.

Vid behov kommer du även att hjälpa till som liftvärd (i våra barnliftar), som aktivitetspersonal och på anläggningens event och tävlingar.

Meriterande är: tidigare arbete som skidlärare, skidlärarutbildning, arbete inom barnomsorg, ledare/tränare för barn och ungdomar, alpin eller längd tävlingsbakgrund, dansktalande och att man har god skidvana.

Kan du även undervisa i snowboard, längd, telemark, sitski och skicart är detta ett stort plus.

Längdinstruktörer: Tjänsten som längdinstruktör kombineras med antingen (alpin) skidskola, lift och barnaktiviteter.

Vi kan erbjuda arbete från vecka 7 till säsongens slut (19 april), alternativt sportlovsveckorna vecka 7 t.o.m vecka 10 alternativt bara vecka 9.

Destination Lofsdalen


 

Destination Lofsdalen förmedlar semesterboenden, driver turistinformation, reception, bokning, städservice och fastighetsskötsel. All eventuell vinst i bolaget går till att marknadsföra Lofsdalen. Vi är 5 st som arbetar heltid året runt men under vintersäsongen är vi desto fler. 

STÄDSERVICE

Söker du extrajobb på helger och lov? Som medarbetare inom vår städservice sköter du städning och avsyning av boenden som vi förmedlar till våra gäster december-april.

  • Du är driven och arbetsvillig
  • Då du arbetar både enskilt och i grupp kräver det att du har god samarbetsförmåga och är ansvarsfull
  • Du har hög servicekänsla
  • B-körkort är meriterande

Ansökan och frågor skickas till [email protected]