längdinstruktör - du?

Snöläggare

Som snöläggare arbetar du med att framställa snö i våra nedfarter. Vi producerar snö i 16 av våra 25 nedfarter samt i ett längdskidspår.

Dina arbetsuppgifter består bland annat att flytta kanoner och slangar, samt övervaka snöläggningen efter temperatur och vindförhållanden. Du ska tycka om att arbeta utomhus i alla väderförhållanden och du bör ha god fysik då arbetet är fysiskt krävande. I tjänsten ingår mycket skoterkörning så man ska ha skoterkort och man bör ha god skotervana.

Arbetet sker i skift och man arbetar parvis. Arbetet startar som ett måndag till fredagsjobb under oktobermånad med testning, underhåll och nybyggnation av snösystemet. När kylan kommer och vi kan börja producera snö så övergår det till skiftjobb, snökanonerna går alla dagar i veckan dygnet runt. Man går då in på ett rullande schema som innehåller både dag och nattpass tills dess att snöläggningen är klar.

Tjänsten startar i oktober och pågår fram till mitten av januari, därefter finns möjlighet till annan tjänst under vintersäsongen. (se övriga tjänster som ligger ute)

 

Meriterande är:

Snökononskötsel
Förarbevis för skoter

Ansökan: 

Vi ser fram emot din ansökan!
I din ansökan vill vi se, personligt brev, CV, referenser och bild.

Skickas till [email protected].
Ange "Snöläggare" i ämnesraden. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 september. 
Vi kallar på intervjuer, löpande fram t.o.m. september.
I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.

 

Lofsdalen är "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 meter) ifrån toppen på 1125 m.ö.h.

Vårt hjärta i loggan betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.

Lofsdalens Fjällanläggningar AB driver skidanläggningen med hjälp av 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. Förutom dessa har vi Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, kommersiellt boende, Bikepark, Skybar, padelhall m.m. Vi är totalt ca 65 anställda varav ca 15 på helår och övriga på säsong. Personalbostad finns att hyra.