Lofsdalens Fjallhotell

Fjällhotellet widget

HOTELLRUM
LÄGENHETER

LOFSDALENS FJÄLLHOTELL 

Lofsdalens Fjällhotell startar upp i ny regi efter att ha varit på paus ett par år. Inför vintersäsongen 2021/2022 öppnar de nya ägarna för boende på hotellrummen samt de intilliggande lägenheterna. De som har tagit över är ett gäng drivna entreprenörer som älskar mötet med gästen och driver sedan tidigare restaurangerna Bleck i Stockholm och Hellas Storstugan i Nackareservatet.

 

Inför öppningen i december 2021 har ägarna passat på att ge hotellet ett ordentligt ansiktslyft och vill inget hellre än att ni ska se och få uppleva både det och hela Lofsdalen med sin ljuvliga natur och oändliga mängd aktiviteter. Rummen är mysiga och matupplevelsen något utöver det vanliga.

Hotellet erbjuder sammanlagt 41 hotellrum samt 10 lägenheter.

 

HOTELLRUM 

Lofsdalens Fjällhotell har 21 hotellrum i huvudbyggnaden samt 20 hotellrum/studios i ett närliggande annex. Hotellrummen erbjuder idag en ljus och välkomnande känsla som gör att du känner sig som hemma.

Läs mer och boka hotellrum i Lofsdalen.

LÄGENHETER 

Lofsdalens Fjällhotell erbjuder även boende i lägenheter. Hotellet har sammanlagt 10 lägenheter som alla ligger placerade i ett av hotellets annex i nära anslutning till huvudbyggnaden. Lägenheterna är funktionella och har 6 bäddar och är enklare karaktär.  TV med rikskanaler och Wi-Fi finns i samtliga lägenheter. Vissa lägenheter har en uteplats.

 

Se tillgänglighet och boka lägenheterna.

Rum 19 Lofsdalens Fjallhotell
Lofsdalens Fjallhotell exterior
rum 5 Lofsdalens fjallhotell
Mat Lofsdalens Fjallhotell

Ett Fjällhotell i Jämtland Härjedalen

Lofsdalens Fjällhotell ligger vackert beläget i Jämtland Härjedalen i den södra delen av Härjedalens kommun. Härjedalsfjällen ligger på bekvämt avstånd från våra storstadsregioner med en förhållandevis kort resa.

Centralt läge i Lofsdalen

Lofsdalens Fjällhotell är centralt beläget i Lofsdalen med bara ett par steg till skidanläggningen och ett par stagtag till längdspåren. Med endast 500 meter till Lofssjön och skoterled fram till dörren är hotellet ett bekvämt alternativ för dig som vill upptäcka Lofsdalens fjällvärld.

Hotellets restaurang

I hotellets egna pizzeria serveras napolitansk pizza med god topping. I den stora matsalen kommer det att serveras en rustik lunchmeny med egen korv, fisk, vegetariskt och soppa varje dag. Kvällstid serveras en a la cartemeny med många vegetariska inslag. Hotellets frukost präglas av kvalitet och goda smaker med nybakat bröd och tillbehör som lagats i huset.

Konferens på Lofsdalens Fjällhotell

Hotellet har stora gemensamma ytor och flera olika rum som går att anpassa för konferenser, fester och möten. Här kan du läsa mer om konferenser i Lofsdalen.

Praktisk info

  • • Fjällhotellet serverar frukost, lunch och middag alla dagar under vintersäsong.
  • • Wi-Fi finns i samtliga rum och lägenheter.
  • • Här finns lekrum och pingisbord för barnen.
  • • Hotellet har även några lägenheter för dig med sällskapsdjur.

Välkommen till Lofsdalens Fjällhotell!