Lofsdalens Fjällhotell exteriör
Fjällhotellet matsal
Fjällhotellet mat

LOFSDALENS FJÄLLHOTELL

Destination Lofsdalen är glada att förmedla hotellrum och lägenheter på nyöppnade Lofsdalens Fjällhotell! En pärla centralt i Lofsdalen med glidavstånd till liftar och längdspår vintertid och några tramptag till Lofsdalen Bike Park och stigcykelleder. En plats för hela familjen att checka in på. Antingen för en kort eller lång boende-vistelse, en snabb drink eller en lång kväll tillsammans med vänner och familj. Här finns lek och bus för barnen med pingis, biljard och filmrum. 

Lofsdalens Fjällhotell har 21 hotellrum i huvudbyggnaden samt 20 hotellrum/studios i ett närliggande annex. Hotellrummen erbjuder idag en ljus och välkomnande känsla som gör att du känner sig som hemma.

Hotellet erbjuder även boende i lägenheter, sammanlagt 10 stycken som alla ligger placerade i ett av hotellets annex i nära anslutning till huvudbyggnaden. Lägenheterna är funktionella och har 6 bäddar och är av enklare karaktär. TV med rikskanaler och Wi-Fi finns i samtliga lägenheter. Vissa lägenheter har en uteplats, andra är djurtillåtna. 

Under sommaren 2022 har hotellet öppet onsdag - söndag mellan 26 juni - 27 augusti.

BOKA BOENDE PÅ FJÄLLHOTELLET 

 

Hotellets restaurang

Hotellet är en mötesplats för såväl ett snabbt glas som en långkväll med trerätters. Frukost, lunch och middag kan smaksinnena kittlas med vällagad mat utan krusiduller. Till frukosten glider du antingen ner från rummet eller ditt egna boende i byn och välkomnas av en fräsch frukostbuffé där delar av utbudet är uppdukat och tillbehör görs á la minute efter ditt val.

Till lunch serveras en rustik lunchmeny med egen korv, fisk, vegetariskt och soppa under vinterns högsäsongsveckor. Kvällstid serveras en a la cartemeny med noga utvalda och vällagade rätter med flera vegetariska inslag. Barnen väljer något passande från barnmenyn innan de sticker till kuddrummet och ger föräldrarna lite matro.

Under sommaren 2022 håller restaurangen öppet kvällstid onsdag - lördag mellan 29 juni - 27 augusti. 

BOKA BORD PÅ FJÄLLHOTELLET 

Telefonnummer: 0680- 411 77

Ett Fjällhotell i Jämtland Härjedalen

Lofsdalens Fjällhotell ligger vackert beläget i Jämtland Härjedalen i den södra delen av Härjedalens kommun. Härjedalsfjällen ligger på bekvämt avstånd från våra storstadsregioner med en förhållandevis kort resa.

Centralt läge i Lofsdalen

Lofsdalens Fjällhotell är centralt beläget i Lofsdalen med bara ett par steg till skidanläggningen och ett par stavtag till längdspåren. Med endast 500 meter till Lofssjön är hotellet ett bekvämt alternativ för dig som vill upptäcka Lofsdalens fjällvärld.

Konferens på Lofsdalens Fjällhotell

Hotellet har stora gemensamma ytor och flera olika rum som går att anpassa för konferenser, fester och möten. Här kan du läsa mer om konferenser i Lofsdalen.

Praktisk info

  • Fjällhotellet serverar frukost och middag alla dagar under vintersäsongen. Lunch under vinterns högsäsongsveckor (v 52-1, 7-10, 15-16)
  • Wi-Fi finns i samtliga rum och lägenheter samt i lobby/matsal 
  • Här finns lekrum och pingisbord för barnen.
  • Hotellet har även några lägenheter för dig med sällskapsdjur. Hundar välkomna i matsalen.