skybar lofsdalen

Receptionist

Till vårt prestiglösa team på Destination Lofsdalen söker vi en ny medarbetare. Vill du jobba med i ett växande företag som sätter gästen och varandra i fokus? 

Inför vintersäsongen 2022/2023 söker Destination Lofsdalen en person att komplettera teamet som jobbar i reception, gästservice och bokning.
Tjänsten är varierande och du kommer att ta hand om våra gäster på plats, ta emot bokningar, sköta allmänna administrativa uppgifter och städa stugor vid avresor inför ankomster.

För att passa i rollen behöver du gilla service och gästbemötande. Du behöver vara både noggrann och stresstålig. Vi är beroende av samarbete och det är därför viktigt att du är en lagspelare. Språk du behöver behärska i tal och skrift är svenska och engelska. För att passa i vårt gäng behöver du vara ansvarstagande och flexibel att jobba med olika arbetsuppgifter.

Vi söker dessutom en person i en kombinationstjänst där du delar din heltidstjänst på 50% i receptionen och 50% städ under framför allt lördagar och söndagar.  

Du har någon eller flera av dessa kvalifikationer och erfarenheter:

• Erfarenhet från annat serviceyrke

• Goda kunskaper inom bokning, gästservice, bokningssystem

• Arbetat med försäljning

• Pratar svenska och engelska 

Meriterande om du: 

• Behärskar tyska, nederländska och/eller flamländska 

Varaktighet: Heltid, Säsongsanställning under perioden mitten på december 2022- april 2023
Antal tjänster: 2 st
Arbetstider: dagtid måndag - söndag på rullande schema
Lön: Enligt kollektivavtal
Förmåner: Säsongskort på liftkort ingår i tjänsten
Bostad: Du behöver vara boende i Lofsdalen under anställningen. Företaget hjälper med sitt nätverk till med boende om det behövs. 

Ansökan: 

Vi ser fram emot din ansökan!
I din ansökan vill vi se, personligt brev och CV.

Skickas till [email protected] eller via formuläret nedan
Ange "Receptionist" i ämnesraden. Vi önskar din ansökan innan 30 september men gärna så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Senast september återkopplar vi på din ansökan.
I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.

CV, PERSONLIGT BREV & EVENTUELL ANNAT DOKUMENT
Maximum 4 files.
25 MB limit.
Allowed types: txt pdf word doc docx.

Lofsdalen är "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 meter) ifrån toppen på 1125 m.ö.h.
Vårt hjärta i loggan betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.

Destination Lofsdalen AB förmedlar boenden, driver turistinformation och sköter marknadsföring av boenden och samtliga reseanledningar i Lofsdalen. Vi är ett team på 5 personer som jobbar året om med reception, bokning, fastighetsservice och ekonomi. Företaget är en del av Lofsdalens Fjällanläggningar AB som driver skidanläggningen med 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. De driver också Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, kommersiellt boende, Bikepark, Skybar m.m.