Arbetsledare - du?

Arbetsledare städservice

Till vårt prestiglösa team på Destination Lofsdalen söker vi en ny medarbetare. Vill du jobba med i ett växande företag som sätter gästen och varandra i fokus? 

Destination Lofsdalen söker dig som är en stark ledare med stor detaljförmåga att planera och själv utföra städning av stugor och fjällhus vi hyr ut. Till hjälp har du en handfull heltidsanställda och ett stort antal extraanställda som du rekryterar, arbetsleder, planerar och håller kommunikationen med. 

Vi är ett litet team som hjälps åt där alla jobbar mot samma mål: göra våra gästers vistelse till den bästa.

För att passa i rollen behöver du gilla service och gästbemötande. Du behöver vara både noggrann och stresstålig. Vi är beroende av samarbete och det är därför viktigt att du är en lagspelare. Det är viktigt att du är duktig administrativ för att kunna planera de hundratals städ vi har på de största avrese-/ankomstdagarna. 

Språk du behöver behärska i tal och skrift är svenska och engelska. För att passa i vårt gäng behöver du vara ansvarstagande, prestigelös och flexibel att jobba med olika arbetsuppgifter.

Du har någon eller flera av dessa kvalifikationer och erfarenheter:

- Erfarenhet av arbetsledning 
- Goda administrativa kunskaper
- Arbetat med städservice

Varaktighet: Heltid tillsvidare
Arbetstider: dagtid måndag-söndag på rullande schema under högsäsonger (sommar & vinter), övrig tid måndag - fredag 
Lön: Enligt kollektivavtal
Förmåner: Säsongskort på liftkort ingår i tjänsten 

Ansökan: 

Vi ser fram emot din ansökan!
I din ansökan vill vi se, personligt brev och CV.

Skickas till [email protected] eller genom formuläret nedan.
Ange "Arbetsledare städservice" i ämnesraden. Vi önskar din ansökan innan 13 september.
Vi kallar på intervjuer, löpande fram t.o.m. september. Du som söker kommer att få ett svar under september.
I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta

CV, PERSONLIGT BREV & EVENTUELL ANNAT DOKUMENT
Maximum 4 files.
25 MB limit.
Allowed types: txt pdf word doc docx.

Lofsdalen är "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 meter) ifrån toppen på 1125 m.ö.h.
Vårt hjärta i loggan betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.

Destination Lofsdalen AB förmedlar boenden, driver turistinformation och sköter marknadsföring av boenden och samtliga reseanledningar i Lofsdalen. Vi är ett team på 8 personer som jobbar året om med reception, bokning, marknadsföring, fastighetsservice och ekonomi. Företaget är en del av Lofsdalens Fjällanläggningar AB som driver skidanläggningen med 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. De driver också Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, padelhall, Aktiviteter, kommersiellt boende, Bikepark, Skybar m.m.