Vuaja

Adress: Kusmorvägen 7, 840 85 Lofsdalen Visa karta

Adress: Kusmorvägen 7, 840 85 Lofsdalen

Hund- och Friluftslivsbutik på nätet samt i Lofsdalen.

Vuaja.se är en gårdsbutik samt webbshop med hund & friluftslivsprylar. Vuaja handplockar sina produkter och testar dom noggrant innan det hamnar i lagret. Bakom Vuaja.se hittar ni Robine & hundarna. Gårdsbutiken har inga fasta öppettider utan du kan antingen höra av dig och boka en tid eller titta in när det passar och se om de är på plats.

Visa mer

Om denna aktivitet

Vandrarhem

Lofsdalens Fjällhotell - Vandrarhem

Avstånd: 1,6 km
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet och dess vandrarhem är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.
Hotell

Lofsdalens Fjällhotell - Hotellrum

Avstånd: 1,5 km
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.
Lägenheter

Lofsdalens Fjällhotell - Lägenheter

Avstånd: 1,5 km
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet och dess lägenheter är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.