Bear´s Den

Adress: Olsvensbacken 6, 840 85 Lofsdalen Visa karta

Adress: Olsvensbacken 6, 840 85 Lofsdalen

I den björntätaste skogen ligger Bear´s Den, en liten stuga med vilda björnar utanför husknuten. Här finns en unik möjlighet att se björnar i det vilda på nära håll.

Vår proffsiga björnguide tar med dig till Lofsdalen Bear’s Den - en unik och lyxig stuga på hemlig plats i skogen.

Guiden möter upp er vid Karins Sportbod strax innan kl 17.00 och går igenom kvällen. På vägen ut till stugan får du information om den svenska brunbjörnen. Man åker i egen bil och guide följer med till huset och som vanligt tillbringar man natten själv. Enklare förtäring ingår tillsammans med vatten, te och kaffe. Morgonen efter tar man sig hem själv eller om någon önskar så hämtar guiden er.

Håll låg ljudnivå och ögonen öppna för medan du mumsar på gott kvällsfika smyger björnarna närmare.

Bra att ha med: Kikare, kamera med bra zoom, en god bok, varma kläder då det blir lite ruggigt att sitta still i spaningsdelen på natten. Mobil eller padda med hörlurar till barn är bra att ha. Sovsäckar och toalett finns i huset.

Välkommen till en unik upplevelse där nästan alla besökare 2017 och 2016 såg björn.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Prisinformation
  För 1500 kr/vuxen och 400 kr/barn som delar säng med vuxen får du en hel kväll och natt i stugan. Vill du boka hela stugan kan du göra det för 6000 kr/natt.
 • Öppettider
  Bear’s Den håller öppet under sommaren och förbokning krävs via Destination Lofsdalen.
 • Gatuadress 1
  Olsvensbacken 6
 • Postadress
  840 85 Lofsdalen
 • Telefonnummer
  +46 0680-41350
 • E-post
 • Webbsida
Lägenheter

Lofsdalens Fjällhotell - Lägenheter

Avstånd: 1,1 km
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet och dess lägenheter är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.
Vandrarhem

Lofsdalens Fjällhotell - Vandrarhem

Avstånd: 1,1 km
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet och dess vandrarhem är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.
Hotell

Lofsdalens Fjällhotell - Hotellrum

Avstånd: 1,1 km
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.