Whiskyprovning - exklusivt i Lofsdalen Skybar

Visa karta

Smakfylld aktivitet tillsammans med Lofsdalen Skybar och Mackmyra whisky. Boka en privata provning eller deltag i en av de allmänna whiskyprovningarna under högsäsong.

Lofsdalen Skybar erbjuder whiskyprovning i en unik miljö 1125 möh.

Grupper om minst 6 personer kan boka privat whiskyprovning uppe i Lofsdalen Skybar. Våra kunniga Mackmyraexperter guidar er genom den svenska whiskyns smaker. Du kan också boka ölprovning med Jens från Orsholms Brygghus i Lofsdalen, min 6 pers.

Hit är både privatpersoner, konferenser och grupper välkomna.

Till Lofsdalen Skybar tar ni er till fots, med bandvagn eller med sittliftarna.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Prisinformation
  Entré 100 SEK, inkluderar ett glas whisky, öl, vin eller alkoholfritt alternativ. Behöver ej bokas.
 • Öppettider
  Flera dagar i veckan under vintern och under liftarnas öppettider sommartid.
 • Telefonnummer
  +46 0680-553 13
 • E-post
 • Webbsida
Vandrarhem

Lofsdalens Fjällhotell - Vandrarhem

Avstånd: 2,2 km
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet och dess vandrarhem är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.
Hotell

Lofsdalens Fjällhotell - Hotellrum

Avstånd: 2,2 km
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.
Lägenheter

Lofsdalens Fjällhotell - Lägenheter

Avstånd: 2,1 km
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet och dess lägenheter är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.