Lofsdalens Skybar - bar med lättare luncher

Visa karta

I Lofsdalen Skybar kan du njuta av vyerna över norska fjäll, nationalparken Sånfjället och det svenska högfjället Helags, god mat och dryck. Skybaren är öppen för alla över 12 år under högsäsong, samt för slutna sällskap året runt.

Byggnaden är en glaskupol där Europas högst belägna whiskylager finns. Hit är både privatpersoner, konferenser och grupper välkomna.

Drick en kopp varmchoklad eller avnjut en whisky från Mackmyra. I Skybaren finns det bredaste utbudet av Mackmyra whisky och här kan ni även lagra ert egna whiskyfat.

Från liften Toppen Express kommer ni till Lofsdalen Skybar.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Prisinformation
  Entré 100 SEK, inkluderar ett glas whisky, öl, vin eller alkoholfritt alternativ. Behöver ej bokas.
 • Öppettider
  26 juni-13 augusti fredag-lördag 11.00-16.00
 • Telefonnummer
  +46 0680-553 13
 • E-post
 • Webbsida
Hotell

Lofsdalens Fjällhotell - Hotellrum

Avstånd: 2,2 km
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.
Lägenheter

Lofsdalens Fjällhotell - Lägenheter

Avstånd: 2,1 km
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet och dess lägenheter är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.
Vandrarhem

Lofsdalens Fjällhotell - Vandrarhem

Avstånd: 2,2 km
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet och dess vandrarhem är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.