Orsholms brygghus - ölprovning med Lofsdalens lokala fjällbryggeri

Adress: Lofsdalsvägen 26, 840 85 Lofsdalen Visa karta

Adress: Lofsdalsvägen 26, 840 85 Lofsdalen

Smakrik öl bryggt på fjällvatten från Hovärken.

Boka in ölprovning med Jens - grundare till Orsholms bryggeri. Orsholms bryggeri ligger centralt i Lofsdalen by och ni har även möjlighet att boka in ölprovning på toppen av Hovärken - i Lofsdalen Skybar.

Lyssna på historien om öltillverkningen i Lofsdalen och smaka olika ölsorter samtidigt som ni njuter av 360 graders utsikt över fjällmassiven.

Visa mer

Om denna aktivitet

Vandrarhem

Lofsdalens Fjällhotell - Vandrarhem

Avstånd: 994 meter
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet och dess vandrarhem är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.
Lägenheter

Lofsdalens Fjällhotell - Lägenheter

Avstånd: 1 km
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet och dess lägenheter är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.
Hotell

Lofsdalens Fjällhotell - Hotellrum

Avstånd: 959 meter
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.