Restaurang Hovärken - vid skidbacken

Adress: Högbäcksv. 3, 840 85 Lofsdalen Visa karta

Adress: Högbäcksv. 3, 840 85 Lofsdalen

Stor restaurang med lunch, a la carté, After Ski och nattklubb.

Njut av god mat och dryck på en stor solterass i söderläge. Sjung med trubadurerna på After Ski och känn rytmen när Sveriges mest lovade DJs kör igång nattklubben.

Restaurang Hovärken som ligger vid liften Lången Express dalstation har något för alla. Öppet varje dag under vintersäsongen.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Lofsdalens Fjällhotell - Hotellrum

Avstånd: 220 meter
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.
Lägenheter

Lofsdalens Fjällhotell - Lägenheter

Avstånd: 173 meter
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet och dess lägenheter är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.
Vandrarhem

Lofsdalens Fjällhotell - Vandrarhem

Avstånd: 218 meter
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet och dess vandrarhem är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.