Våffelstugan

Visa karta

Åk på en perfekt dagstur med turskidor till våffelstugan. Skidspår går från byn, över sjön och upp på fjället Mossaruten. Hit kommer du även med skoter och bandvagn.

Våffelstugan erbjuder under dagtid enklare luncher som soppa och varma mackor och goda våfflor. Mumsa på en frasvåffla med storslagen utsikt över fjällvärlden och träffa våffelstugans två renar! Större sällskap kan boka våffelstugan för middagar och fester.

Kvällstid erbjuder Våffelstugan en upplevelse med riktigt god mat där lokala råvaror som björn, hjortron, älg och ren serveras. Här underhålls ni med härliga historier om björnar och Lofsdalens historia. Efter middagen kan ni även bada badtunna och sova över i villdmarkskojor -måste förbokas.

Tips! Ta med er skidorna, tolka efter bandvagnen och åk offpist från passet ner till våffelstugan.

Visa mer

Om denna aktivitet

Vandrarhem

Lofsdalens Fjällhotell - Vandrarhem

Avstånd: 3,5 km
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet och dess vandrarhem är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.
Lägenheter

Lofsdalens Fjällhotell - Lägenheter

Avstånd: 3,6 km
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet och dess lägenheter är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.
Hotell

Lofsdalens Fjällhotell - Hotellrum

Avstånd: 3,5 km
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.