Lofsdalens Fjällhotell - buffé och a la carte

Adress: Högbäcksvägen 1, 840 85 Lofsdalen Visa karta

Adress: Högbäcksvägen 1, 840 85 Lofsdalen

Lofsdalens Fjällhotell har en enklare bistro och en restaurangdel. De serverar allt från luncher till pizza, bufféer och en smaklig á la carte meny.

På menyn finns flera lokala råvaror samt Lofsdalens lokala öl. Fjällhotellet ligger i direkt anslutning till skidanläggningen.

Show more

Om denna aktivitet

Lägenheter

Lofsdalens Fjällhotell - Lägenheter

Avstånd: 97 meter
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet och dess lägenheter är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.
Vandrarhem

Lofsdalens Fjällhotell - Vandrarhem

Avstånd: 51 meter
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet och dess vandrarhem är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.
Hotell

Lofsdalens Fjällhotell - Hotellrum

Avstånd: 74 meter
Lofsdalens Fjällhotell bedriver verksamhet året runt med olika typer av boende och mat. Hotellet är beläget 150m från den nya sexstolsliften, 20m från längdspåren, 300m från Lofssjön och vi har skoterled som går hela vägen fram till dörren.