Träningsläger och Vasaloppsläger

Pris från 2340 SEK

per person
Giltig från sön 13 jan 2019 - tor 17 jan 2019

Slipa på längdtekniken och ha samtidigt chans att vinna en startplats ett utav årets Kortvasan.

I det här paketet ingår boende i eget rum i lägenhet, sänglinne, handdukar, frukost och städning inkluderat. Teknikträning med längdinstruktör kl 09.00-11.00 måndag, tisdag och onsdag samt spåravgifter för alla tre dagar. Allt detta ingår i priset 2340 kr per person. Du som deltar har dessutom chans att vinna en startplats i Kortvasan. Kortvasan är 30 km lång och går av stapeln den 22 februari 2019.

Tränare: Jens Filipsson
Elitsatsande skidåkaren Jens Filipsson kommer att hålla i träningspassen under veckan. Jens har stått på skidor sedan barnsben och har tidigare gått skidgymnasiet i Sveg, är utbildad barn- och ungdomstränare och jobbar dagligen med att hålla teknikkurser i längdskidåkning här i Lofsdalen under vintern. Jens specialitet är klassisk skidåkning och det är på distanslopp som han haft sina största framgångar.

Det här erbjudandet kräver minst 3 st anmälda. Om minikravet inte uppfyllts när det är 14 dagar kvar till ankomst så har arrangören rätt att ställa in lägret. Anmälda deltagare får då tillbaka hela beloppet för bokningen och kommer istället att erbjudas ett prisvärt alternativ för träning och boende.


Kundservice

Hittar du inte vad du söker?
Kontakta oss på:
[email protected]
Tel: 0680 - 413 50

Välj ankomstdag för fler träffar:

Vinter: Ankomst möjlig torsdag, lördag eller söndag.
Sommar: Ankomst möjlig alla dagar.