Längdskidåkning i försäsong med snögaranti

Giltig från tor 31 okt 2019 - tor 12 dec 2019

Vill du finslipa på tekniken innan säsongen drar igång? Eller längtar du helt enkelt efter att få åka längdskidor så är detta paket något för dig. Om vi inte kan erbjuda längdspår om minst 1,5 km från 1 november får du pengar tillbaka för hela detta paket (boende, spåravgift, mat).

I detta paket får du boende och valbara tillbehör så som sänglinne, städning och helpension till ett förmånligt pris. Du har dessutom rätt till att få pengarna tillbaka om vi inte kan erbjuda minst 1,5 km längdskidåkning efter 1 november.

Väljer du att boka helpension så är det frukost, lunch och middag som ingår. Du väljer själv om du vill börja helpensionen med middag på ankomstdagen (då avslutas helpensionen med lunch på avresedagen) eller frukost dagen efter ankomst (då avslutas helpensionen med middag på avresedagen).


För att nyttja detta paket måste du boka spåravgifter för längdskidåkning i samband med bokning samt boka minst tre nätter. Vill du boka för färre dagar kan du inte nyttja detta paket, men det går bra att boka enstaka nätter och spåravgifter som vanligt i onlinebokningen.

Kundservice

Hittar du inte vad du söker?
Kontakta oss på:
[email protected]
Tel: 0680 - 413 50

Välj ankomstdag för fler träffar:

Vinter: Ankomst möjlig torsdag, lördag eller söndag.
Sommar: Ankomst möjlig alla dagar.
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7792.cbischannel-25589 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index